“VIVA GLI SPOSI, AUGURI!” zul je veel horen op je trouwdag. Het betekent hulde aan het bruidspaar, gefeliciteerd! Daarnaast wordt er regelmatig een ‘brindisi’, ofwel een toast, op jullie uitgebracht!

Werkwijze

Graag verneem ik eerst wat jullie ideeën zijn. Vul hiervoor het interesseformulier in zodat ik alvast een indruk krijg van jullie wensen. Vervolgens neem ik telefonisch contact op voor een afspraak. Tijdens deze afspraak bij jullie thuis kunnen we uitgebreid ingaan op al jullie ideeën en wensen. Ik maak daarna een voorstel op maat voor jullie onvergetelijke trouwdag waarop jullie alleen maar hoeven te genieten!

Italiessimo opereert vanuit Nederland en heeft in de afgelopen periode een uitgebreid en betrouwbaar netwerk opgebouwd in heel Italië voor onder andere accommodaties, restaurants en cateringbedrijven.

Handig om te weten: Een in Italië rechtsgeldig gesloten huwelijk, vastgelegd in een Italiaans gestelde akte, wordt zondermeer in Nederland erkend. In Italië staat men slechts één getuige per persoon toe.